Emily Ratajkowskilla unelmavartalo – uima-altaalla kuin seireeni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin supermalleihin vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski on myös yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

Leopard dreams @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Vähäpukeisena mielellään esiintyvä Emily nähdään tällä kertaa poseeraamassa niukoissa bikineissä uima-altaalla. Asuvalinta on peräisin Ratajkowskin omasta mallistosta, joten hän näyttää siinä syystäkin todella upealta.

View this post on Instagram

Never enough 🐆

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

28-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.