Hengenlähtö oli senteistä kiinni – poliisit olivat joutua rekan alle

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Joskus hengenvaarallisista onnettomuuksista selviytyminen on vain senteistä kiinni. Tämä käy hyvin selväksi Yhdysvaltojen Illinoisin poliisin julkaisemalta tuoreelta onnettomuusvideolta.

Illinoisin osavaltion poliisit Mark Zimmerman ja Jonathan Pflaum olivat avustamassa valtatien reunalla rengastaan vaihtanutta autoilijaa. Yhtäkkiä liukkaalla tiellä ajaneen kuorma-auton kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan. Kuorma-auto osui tien reunaan ja kaatui.

Sekä poliisit että autonsa renkaita vaihtamassa ollut nainen onnistuivat väistämään kuorma-auton täpärästi. ABC 7 -uutissivuston mukaan kuorma-auton kuljettajalle langetettiin sakkorangaistus, sillä hän ei hidastanut vauhtiaan hyvissä ajoin nähtyään tien reunalle pysäytetyn auton.