Arnold Schwarzeneggerin poika paidattomana – kuin isänsä aikoinaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornian entisen kuvernööri ja toimintatähti Arnold Schwarzeneggerin 22-vuotias Joseph Baena -poika käy samalla kuntosalilla Kalifornian Venicellä kuin isänsä aikoinaan 1980-luvulla. Tuoreimpien kuvien perusteella hän on vieraillut kuntosalilla usein.

Joseph Baena on julkaissut viime aikoina enemmän lihaksiaan esitteleviä kuvia Instagramiin. Hän on jäljitellyt kuuluisan isänsä ikonisia asentoja. Hän on saanut oppinsa omalta isältään, joka osti pojan ensimmäiset kuntosalivarusteet hänelle 16-vuotislahjaksi.

Hän on näyttelijän entisen taloudenhoitajan synnyttämä. Salasuhteen tuloksena syntynyt jälkikasvun edustaja treenailee toisinaan myös isänsä kanssa. Seitsemän kertaa kehonrakentajien Mr. Olympia -tittelin voittanut Arnold Schwarzenegger on varmasti ylpeä jälkikasvustaan.