Nainen oli jumissa kylpyammeessa kahdeksan päivää ennen pelastusta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Asiakkaan hyvinvoinnista huolissaan ollut ruokalähetti on todennäköisesti pelastanut vanhuksen kuolemalta. 70-vuotias nainen oli jumissa yksin vuorokausien ajan kylvyssä ennen pelastuksen ilmaantumista.

Iso-Britannian Loughboroughissa asuva vanhus ehti virua ammeessa kahdeksan päivää, sillä hän ei päässyt pois omin voimin. Lopulta naiselle tavanomaisesti ruokaa toimittanut lähetti soitti poliisille. Hän oli huolissaan normaalisti päivittäin ruokaa tilanneesta vanhuksesta.

Oven murtaneiden poliisien löytämä nainen toimitettiin sairaalahotioon. Wiltshire Farm Foods -ruokapalvelun työntekijä Len Bateman kertoo BBC:lle toimineensa nopeasti, sillä hän tiesi ettei naisella ollut läheisiä ystäviä tai sukulaisia. Batemanin pomo uskoo hänen pelastaneen vanhuksen hengen.