Pasha Pozdnyakovan bilemekko kovilla – kurvit pääsivät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo yli puoli miljoonaa seuraajaa.

Nyt Pozdnyakova on keikistellyt somekuvissaan näyttävästi kahdessa pienenpienessä bilemekossa, jotka näyttävät olevan lähes ratkeamispisteessä nuoren naisen kurvien johdosta. Hänen yllään nähdään punainen ja oranssi mekko, jotka takuulla kääntäisivät katseita missä tahansa.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.