Ihmiset äänestivät: Kaikkien aikojen 10 vihatuinta joululaulua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Psykologien mukaan joulun aikainen hehkuttaminen ei ole turhauttavaa tai vaarallista. Päinvastoin. Sen on kerrottu lisäävän ihmisten onnellisuutta. Kaikki eivät kuitenkaan allekirjoita väitettä, sillä he menevät raivon partaalle marraskuussa kaikuvien joululaulujen vuoksi.

Brittiläiset ovat nyt äänestäneet ylivoimaiset inhokkinsa joululaulujen suhteen. Huawein toteuttaman kyselyn mukaan kaikista vihatuin kappale on Mariah Careyn All I Want for Christmas is You, Standard uutisoi.

Suomalaisten lista saattaisi olla hivenen erilainen, sillä maassamme kuunnellaan runsaasti etenkin kotimaisia joululaulusävellyksiä. Niistä on tehty vuosien aikana myös uudenlaisia versioita eri musiikkigenreihin.

1. All I Want for Christmas is You – Mariah Carey

2. Do They Know It’s Christmas? – Band Aid

3. I Wish It Could Be Christmas Everyday – Wizzard

4. Merry Xmas Everybody – Slade

5. Last Christmas – Wham!

6. Fairytale of New York – The Pogues and Kirsty MacColl

7. Baby It’s Cold Outside – Tom Jones & Cerys Matthews

8. Santa Claus is Coming to Town – Jackson 5

9. Santa Baby – Eartha Kitt

10. Jingle Bells – Andrews Sisters