Perhe löysi kuukausia sitten kadonneen lemmikin – uusi omistaja kävelytti koiraa aivan kodin edessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kahdeksan kuukautta sitten koiransa kadottanut perhe on kokenut iloisen jälleenkohtaamisen. Karannut koira oli pätynyt uusille omistajille, jotka eivät olleet luopua siitä. Eva Delgado huomasi eräänä päivänä kotinsa lähellä naisen, joka ulkoilutti aivan perheen kadonnutta Charlieta muistuttanutta koiraa.

Ulkoiluttaja kuitenkin kertoi sen olevan isänsä lemmikki. Delgado onnistui paikantamaan koiran paikalliseen autokorjaamoon, jossa sen kiistettiin edelleen olevan hänen. Lopulta hän otti yhteyttä poliisiin.

Koiran mikrosiru osoitti eläimen olevan todellakin kadonnut Charlie. Metro-lehden mukaan Delgadot harkitsevat parhaillaan kanteen nostamista perhettä vastaan, sillä he uskovat heidän varastaneen Charlien.

 

Yesterday, our very own Deputy Wilson & MODESTO POLICE DEPARTMENT Animal Control Officer Olvera assisted the Delgado…

Publiée par Patterson Police Services sur Dimanche 10 novembre 2019