DJ Madds nakuili – riisui kaiken parvekkeella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Viime päivinä Turks- ja Caicossaarilla luksuslomaansa viettänyt kaunotar on nyt rohkaistunut riisumaan kaikki vaatteensa ja poseeraamaan sosiaalisen median kuvassaan hotellihuoneensa parvekkeella täysin alastomana. Mukana samalla reissulla on niin ikään sosiaalisen median kaunottarena tunnetuksi tullut Charly Jordan.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.