Melissa Lori alastonkuvassa – avautui viimein elämästään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyisen bikinimalli Claudia Romanin ystävänä tunnetuksi tullut Melissa Lori ei ole vielä suomalaisille varmastikaan kovin läheinen tuttavuus. Hän julkaisee usein sosiaalisessa mediassa niin rohkeita valokuvia, että ne ainakin hipovat verkkopalvelujen sääntöjä.

Nyt Melissa on päättänyt riisua kaiken ja poseerata kameran edessä alastomana. Nakukuvansa yhteydessä hän kertoo saaneensa mielenrauhan siitä mihin hän on elämässään matkalla. Hänen mukaansa seksikkäänä oleminen ei ole riisumista, vaan oman vartalon rakastamista.

View this post on Instagram

Today my mind is clear and I am at peace, at peace with where I’ve been and and at peace with where I’m going. Feeling like the goddess I am. I hope one day you have the courage, the courage to really love yourself. You can live free of judgment and strip down and bare your soul. Shield yourself from all the lies this world created. Different things empower different people and that’s the beauty of the world and what makes each of us unique. Being sexy isn’t about taking your clothes off, it’s about owning your body and loving every inch of it. More self love, less self doubt. Let’s empower one another, not project our own fears and insecurities onto others. Do what makes YOU feel alive because life is really too short to be living in someone else’s perception of reality. Everything is energy, so whatever is meant for you will always be attracted to you. Love is the highest frequency in the universe. Perhaps we should love ourselves so fiercely, that when others see us they know exactly how it should be done. • Photographer: @alex_erv Hair, mua, styling: @rawartsnbeauty @victoriakshelton @bossbabelifestyles Hair product: @monatofficial

A post shared by Melissa Lori (@melissalori) on

Monissa kuvissaan Melissa Lori on viime aikoina nähty täysin tai ainakin osittain nakuna, mutta ainakin vielä hän saa julkaista somepalvelujen rajoja toistuvasti koettelevia kuviaan suosituissa somepalveluissa. Hän on koetellut somepalvelujen sääntöjen ja soveliaisuuden rajoja jo vuosien ajan ja siten saanut kerättyä itselleen suuren yli puolen miljoonan seuraajajoukon sosiaalisessa mediassa.