Kim Kardashian: ”Minut ryöstettiin koska leveilin liikaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis ja rikas perijätär Kim Kardashian jakaa elämänsä tavallaan kahteen eri aikakauteen: Ennen ja jälkeen Pariisin ryöstön. Nainen joutui taannoin aseellisen ryöstön uhriksi hotellihuoneessaan. Nyt 39-vuotias kaunotar syyttää ryöstöstä itseään.

Kim Kardashian on sanonut, että kolme vuotta sitten tapahtunut ryöstö oli käännekohta hänen elämässään. Hänen suhtautumisensa materiaan muuttui kertaheitolla. Naisen mukaan ryöstö muutti hänen asennettaan paremmaksi.

– Olin itse ryöstön merkittävin tekijä. Esittelin loisteliasta elämäntyyliä ja jokaista liikettäni sosiaalisessa mediassa, Kardashian pohtii New York Magazine -lehdelle.

Aiemmin hän eleli näkyvästi leveää elämäntyyliään sekä tavaroilla ja niiden arvolla oli iso merkitys. Hän arvostaa laadukkaita tuotteita edelleen, mutta ne eivät ole elämän pääosassa. Nykyisin nainen haluaa auttaa ihmisiä, ja tämän takia hän on aloittanut opiskelun lakimieheksi. Se on kutsumus, joka on syntynyt traumaattisen kokemuksen jälkeen.