Kuolevan isän viimeinen toive toteutui: ”Oluelle poikieni kanssa” – kuvasta somehitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten elinajan ollessa lähellä loppua he esittävät joskus viimeisen toiveen, joita on usein tapana myös toteuttaa. Yhdysvaltojen Wisconsinissa 87-vuotias Norbert Schemm menehtyi äskettäin, mutta ennen sitä hänen viimeinen toiveensa toteutettiin sairaalassa.

Pojanpoikansa Adam Schemmin julkaiseman päivityksen mukaan isoisä oli esittänyt viimeisenä toiveenaan juoda vielä oluet kolmen poikansa kanssa. Niin myös tapahtui, kun pojat saapuivat Joanne-äitinsä kanssa paikalle ja korkkasivat oluet yhdessä isänsä kanssa.

Adam Schemm julkaisi tilanteesta sosiaalisessa mediassa kuvan, joka on saanut odottamattoman vastaanoton. Lähes 350 000 tykkäystä ja tuhannet kommentit kertovat, että isän toiveen toteuttamista arvostetaan laajasti. Kuvassa nimittäin kaikki hymyilevät leveästi huolimatta tilanteesta, joka oli muilta osin melko lohduton.