Tieraivo eskaloitui – mies sylki ruoat naisen päälle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridasta kantautuu jälleen uutisia paikallisten ihmisten suorittamasta erikoislaatuisesta toiminnasta. Pinellasin alueella oli tilanne, joka äityi tieraivoksi. Toisena osapuolena ollut ja ilmeisen paljon tilanteesta suuttunut 61-vuotias David Wipperman päätti selvittää asian kasvotusten.

Mies nousi ulos Chevrolet-autostaan. Hän käveli tieraivoa aiheuttaneen toisen osapuolen, Kiassa istuneen naisen luokse. Nainen avasi auton ikkunan ja pyysi anteeksi aiempaa tilannetta. Wipperman sylkäisi suussaan pureskellun ruoan suoraan naisen kasvoille.

Syljettyä ruokaa meni myös naisen suuhun. Sitten mies pillastui entisestään, avasi naisen auton oven ja tökki häntä sormella. Sivullinen tuli keskeyttämään tilanteen. Poliisit pidättivät Wippermanin ja toimittivat telkien taakse, The Smoking Gun uutisoi.