90 Päivää morsiamena: Blake luuli suomalaista Jasminia huijariksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena seuraa amerikkalaisia ihmisiä, joiden elämänrakkaus on kotoisin toisesta maasta. Sarjan uusimmalla tuotantokaudella on mukana suomalainen Jasmin Lahtinen. Hän on tullut tunnetuksi vuoden 2014 Miss Suomi -kiloailuista.

Suomalainen Jasmin Lahtinen on rakastunut Los Angelesissa asuvaan Blakeen. Eronnut mies löysi kauniin suomalaisnaisen deittisovelluksen kautta. Mies luuli Jasminin olevan huijari, koska hänen kuvansa esittivät naisen superkauniina. Videopuhelut kuitenkin todistivat Jasminin aidoksi henkilöksi.

Pian Blakelle kuitenkin selvisi, että nainen asuu toisella puolella maailmaa, Helsingissä. Blake paljastaa, että lensi pian Suomeen katsomaan, tuhlasiko hän aikaansa Jasminin kohdalla. Sarjan nimi tulee siitä, että pariskunnilla on kolme kuukautta aikaa solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuessaan, jotta ulkomaalainen kumppani saa oleskeluluvan maahan.

View this post on Instagram

Season 7💫 Nov 3 #90dayfiance #tlc

A post shared by Jasmin Lahtinen (@jasminaniel) on

View this post on Instagram

Carefree baby🍀

A post shared by Jasmin Lahtinen (@jasminaniel) on