Marika Fingerroos nakuilee saunassa – vain pieni löylykauha edessään

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan.

Sosiaalisen median kuvissaan viime aikoina saunassa alastomana viihtynyt Marika pohtii tuoreessa kirjoituksessaan ehkäisyä ja sitä onko se parisuhteessa miehen vai naisen tehtävä. Kirjoitustaan Fingerroos markkinoi kuvalla, jossa hän nautiskelee saunasta alastomana vain löylykauha edessään.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.