Valtteri Bottas vahvisti: Avioero! – paljastaa syyt päivityksessään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen F1-kuljettaja Valtteri Bottas on hetki sitten ilmoittanut, että hän ja vaimonsa Emilia eroavat. Upeasti urallaan menestynyt Bottas kertoo, että pariskunta eroaa ystävinä ja paljastaa, että syyt eroon liittyivät hänen uransa tuomiin haasteisiin ja elämäntilanteeseensa.

– Unfortunately I have to let you know that the marriage between Emilia and myself has come to an end. Our ways have split because of the challenges my career and life situation bring and we think this is the best for both of us and our future lives, so we are separating as friends, Valtteri Bottas kirjoittaa.

– I will be forever thankful for all the sacrifices she had to make for me, for her support during many years and for all the experiences that we have had together. I trust that you will respect both, Bottas jatkoi.

Lisäksi Valtteri kiittää vaimoaan hänen eteensä vuosien varrella tekemistä uhrauksista ja kaikista pariskunnan yhdessä hankkimista kokemuksista. Emilia Bottas, omaa sukuaan Pikkarainen, kuvattiin miehensä kanssa useasti formulavarikoilla ja maailman metropoleissa. Viime vuonna he yllättivät yhdessä sairaat lapset Päijät-Hämeen Keskussairaalan lastenosastolla saapumalla sairaalaan yllätysvierailulle jakamaan jouluiloa lapsille.