Elizabeth Hurley kuin puumanainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. Tähti tunnetaan myös ahkerana Instagram-käyttäjänä. Viime aikoina 53-vuotias näyttelijä on ilahduttanut fanejaan jo useita kertoja näyttävien bikinikuvien merkeissä.

View this post on Instagram

A strawberry a day keeps the doctor away ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Austin Powersin kuuma kaunotar esittelee tällä kertaa sosiaalisen median kuvassaan todella näyttävää vartaloaan seuraajilleen. Kyseisessä otoksessa hänellä on yllään punaiset bikinit, jotka korostavat täydellisesti hänen uhkeaa poveaan. Kuvan perusteella häntä on vaikea uskoa yli 50-vuotiaaksi.

Elizabeth Hurley asuu nykyään Los Angelesissa, ja kehuu Kaliforniaa upeaksi paikaksi, vaikka kaipaakin kotiaan. Tähti on esiintynyt viimeksi televisiossa The Royals -sarjassa, ja seuraavaksi hänet tullaan näkemään Runaways-sarjan tulevalla kolmannella tuotantokaudella.