Kännijooga niittää suosiota: ”Upea tapa tehdä joogasta hauskaa”

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kehon ja mielen parantamiseen tähtäävää joogaa ja humalahakuista juomista ei tyypillisesti liitetä toisiinsa. Kyseiset kaksi suosittua ajanviettotapaa on kuitenkin keksitty yhdistää. Humalaisille joogatunneille päästään toistaiseksi Los Angelesissa ja New Yorkissa.

– Viininjuonti on upea tapa tehdä joogasta hauskaa. Tarkoituksena on viljellä riemua sekä yhteisöllisyyttä ja irrotella hieman, Drunk Yogan perustaja Eli Walker kuvaili Los Angeles Times -lehdelle.

Tarkoituksena on tehdä joogasta helpommin lähestyttävää viinin ja seurustelun avulla. Aloittelijoille tarkoitetuissa sessioissa tehdään vinyasa-tyylisiä liikkeitä 90-luvun hiphop-musiikin tahtiin. Tunneilla harrastetaan myös leppoisia juomapelejä.