DJ Maddsin bikinit kuin postimerkit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Viime päivinä Turks- ja Caicossaarilla luksuslomaansa viettänyt DJ-kaunotar nähdään tällä kertaa keikistelemässä uimarannalla pienenpienissä turkooseissa bikineissä, jotka hädin tuskin peittävät intiimit ruumiinosat alleen. Black Fridayn kunniaksi hän luonnollisesti samalla markkinoi toisessa kuvassaan alusasuja.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.