Samsung lanseeraa karaokesovelluksen koirille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koira on tunnetusti ihmisen paras ystävä, ja monelle yhä tärkeämpi osa jokapäiväistä elämää. Nyt Samsung kutsuu koirat osaksi perheen televisiohetkiä rohkaisemalla niitä laulamaan. Koirat ja heidän omistajansa voivat pian nauttia modernista televisioviihteestä yhdessä karaoken merkeissä.

Samsung julkaisee QLED-televisioilleen ilmaisen karaokesovelluksen, joka on suunniteltu ottamaan koirat mukaan perheen viihdehetkiin. Asiantuntijan avulla on saatu selville, millainen viihde kaappaa koirien huomion ja innostaa niitä laulamaan. Nämä visuaaliset ja musiikilliset elementit luovat pohjan koirien karaokekappaleille.

– Koirien silmät ovat paljon ihmissilmiä herkempiä liikkeelle, minkä vuoksi vanhempien televisioiden matala kuvataajuus näyttäytyy koirille vilkkuvana. Koirille tarkoitetut karaokevideot onkin tuotettu korkeilla kuvataajuuksilla ja Samsung-televisioiden tukemilla teräväpiirtotarkkuuksilla. Videoilla koiria ja nopeaa liikettä käytetään nelijalkaisen katsojan huomion kaappaamiseen, Samsung kertoo.

– Saksofoni, huuliharppu, koiran äänet ja sireenit ovat esimerkkejä äänistä, jotka usein kiinnostavat koiria ja saavat heidät haluamaan yhtyä kuoroon. Yhdessä ulvominen vahvistaa lauman yhteenkuuluvuutta, ja sama vaikutus syntyy, kun laulamme yhdessä koiramme kanssa – loistava tapa pitää hauskaa yhdessä, koirapsykologian asiantuntija Kicki Fellstenius jatkaa.

Musiikin on luonut suosittu lauluntekijä, tuottaja ja koirien ystävä Anders Bagge tiimeineen. Musiikin tuotannosta vastasivat Alex Kvarnestig ja Anders Bagge. Karaoke-sovellus sisältää kappaleet This is we, Fetch ja Bite, joista yksi on balladi ja kaksi korkeampitempoista kappaletta.