Teini unohti avaimen kotiin – juuttui savupiippuun yrittäessään sisään

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa Joulupukki saapuu ihmisten koteihin savupiipun kautta, mutta erään arizonalaisen kodin savupiippuun ilmestyi taannoin toisenlainen taho. Piippuun jäi jumiin teinityttö.

Phoenixissa asuva 17-vuotias tyttö ja hänen ystävänsä Yasmeen olivat vahingossa lukinneet itsensä kodin ulkopuolelle. Teini päätti yrittää päästä sisään savupiipun kautta. Saavutettuaan savupiipun pohjan hän kuitenkin huomasi olevansa jumissa.

– Hän huusi: ”Soita hätänumeroon!” Hän ei kyennyt hengittämään, Yasmeen kuvaili Fox10-uutissivustolle.

Palokunta onnistui pelastamaan tytön noin 40 minuuttia myöhemmin. Teini toimitettiin sairaalaan, jossa hänen todettiin välttyneen ruumiillisilta vammoilta. Yasmeenin mukaan hänen ystävänsä vanhemmat eivät olleet mielissään tapahtuneesta.