Edulliset lahjavinkit laatutietoiselle – ripaus ylellisyyttä järkihintaan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lahjapakettiin on hyvä kääriä tuote, joka on varmasti tarpeellinen tai mieluisa. Kulutusjuhlaa vastaan voi taistella siten, että kiertelee lahjaostoksilla kirpputoreilla tai antaa henkilölle aineettoman lahjan, kuten suursiivouksen tai lapsenhoitoapua.

Jos kuitenkin tietää lahjansaajan nauttivan pakettien avaamisesta, voi lahjaksi sujauttaa ylelliseltä tuntuvia tuotteita. Niiden ei kuitenkaan tarvitse olla kalliita. Esimerkkinä luomusaippuat tai taidelasiesineet.

Yksi loistava lahjaehdotus on kääriä laadukas viltti joulupaperiin. Torkkupeitot ovat kaikkien mieleen ja sametti tai plyysi ovat materiaalina luksukseen viittaavia. Näppärä kutoo pakettiin villasukat. Kaikista mahtavin idea on kuitenkin koota herkkukori paikallisten yrittäjien ja tuottajien elintarvikkeista juustoineen ja viineineen. Koriin kannattaa kerätä sellaisia tuotteita, joita ei saa kaikista Suomen kaupoista, esimerkkinä paikallisesti tuotettu hunaja.

View this post on Instagram

Hei! Pohjolan lähiruualla taasen ilo tuoda esille uusi tuottaja! Laadusta tinkimättä! Torniolainen Karkiaisen leipomon luomu leivät tulevat myös valikoimiimme. Leivät toimitamme tuoreina asiakkaillemme! Tästäpä ei leivät parane😋 Tässä esittely olkaa hyvät. Haluamme tarjota asiakkaillemme terveellistä, perinteiseltä maistuvaa ruokaleipää. Sellaista, jossa on rapea kuori ja maukas sisus. Leipää, joka on niin hyvää, ettei se kaipaa päälle muuta kuin silauksen voita. Suosituin tuoteperheemme on erilaiset luomuruisleivät, jotka leivotaan talon alkuperäiseen hapanjuureen, eikä niiden valmistuksessa käytetä lisättyä hiivaa. Ruisleipämme ovat täyttä ruista, muut jauhot säästämme muihin leipiin ja leivonnaisiin. Kaikki leipämme ovat luomutuotantoa. Käytössämme on kotimaiset Helsingin myllyn luomujauhot. Kauravarras on 100% kauraa joka leivottu kaura juureen. #lähiruoka #luomu #pohjolanlähiruoka

A post shared by Pohjolanlahiruoka (@pohjolanlahiruoka) on