Mikä näky! Paris Hilton leipoi ilman rintaliivejä ja paitaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiritähti Paris Hilton oli vielä kymmenen vuotta sitten maailman seuratuin julkkiskaunotar, jonka liikkeitä ja rohkeita poseerauksia seurattiin kaikissa viihdelehdissä maasta riippumatta. Sittemmin realityaikakauden tähdet veivät hänen palstatilansa ja Paris keskittyi kohujen sijaan liiketoimintaan.

Taannoin sosiaalisessa mediassa pitkän tauon jälkeen näyttävästi aktivoitunut Paris Hilton on nyt esitellyt upeaa vartaloaan Yhdysvaltojen Kiitospäivän kunniaksi melko vähäpukeisena. Paris poseeraa nimittäin sosiaalisen median kuvissaan näyttävästi esiliinassa ilman rintaliivejä.

View this post on Instagram

Mermaid Today 🧜🏼‍♀️ Unicorn Tomorrow 🦄

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Paris Hiltonilla ja Lindsay Lohanilla on ollut vähintäänkin monimutkainen suhde. Alkuaikojen ystävyys ja villi yhteinen biletys muuttuivat vuosien varrella julkiseksi loanheitoksi. Hilton nähtiin taannoin Watch What Happens Live with Andy Cohen -keskusteluohjelman vieraana. Häntä pyydettiin nimeämään kolme mukavaa asiaa Lohanista, ja se osoittautui vaikeaksi. Paris kuvaili Lohania surkeaksi ja noloksi.