Sofia Richien vartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on yrittänyt jo muutaman vuoden ajan saavuttaa uskottavuutta ja jalansijaa seurapiireistä. Hän on seurustellut pari vuotta realityjulkkis Scott Disickin kanssa ja täytti taannoin 21-vuotta.

View this post on Instagram

ready to let the sun go, and accept the cold.. i guess

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Upeilla lomakuvillaan kuluneena syksynä usein seuraajiaan säväyttänyt Sofia on nyt esitellyt kameralle upeita bikinikurvejaan.

View this post on Instagram

Chasing the sun

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Julkkiskaunotar Sofia Richie on työskennellyt muun muassa Michael Korsin, Chanelin ja Tommy Hilfigerin mainoskampanjoiden mallina. Hän on Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin kolmen lapsen äitipuoli. Kardashianin perheen matriarkka Kris Jenner on vaatinut Scott Disickiä kosimaan pian Sofia Richietä.