Suomen paras hampurilainen löytyy Tampereelta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälinen mediayritys Big 7 Travel julkaisi viikonloppuna listauksensa Suomen parhaista hampurilaisista. Ensimmäisen paikan kyselyssä sai tamperelainen Ohana Grille & Leipomo, ja toiseksi sijoittui helsinkiläinen Social Burgerjoint ja kolmanneksi Kauppayhtiö Rovaniemeltä.

– Paikalliset ovat äänestäneet tämän alueen parhaaksi hampurilaiseksi kolme vuotta putkeen, eikä ole vaikea huomata miksi. Heidän tavoitteenaan on tehdä yksinkertaisesti eeppisiä hampurilaisia, perusteluissa todettiin.

Matkailuun perustuvan mediatalon listaus perustuu heidän hallinnoimaansa 1,5 miljoonan jäsenen yhteisön kyselyihin sekä Instagram-analytiikkaan ja asiantuntijatuomareiden äänestyksiin. Suomen kymmenen parasta hampurilaista löytyvät järjestyksessään seuraavista ravintoloista.

1. Ohana Lei’Pomo & Grille – Tampere2. Social Burgerjoint – Helsinki3. Kauppayhtiö – Rovaniemi4. RUOK – Ruka5. Friends & Brgrs – Helsinki6. Mike’s Diner – Vantaa7. Naughty BRGR – Helsinki8. Ravinteli Huber – Tampere9. LINNA Burgers and Coffee – Turku10. Best Hamburgers – Ähtäri