Tässä on maailman halvin Avengers: Endgame – kesto 30 sekuntia ja budjetti nolla euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elokuvatuotannot maksavat miljoonia euroja, mutta menestyessään ne tuottavat monikertaisen summan takaisin lippu- ja myyntituloina. Äskettäin 22 Marvel-elokuvan kulminaationa toimiva Avengers: Endgame nousi kaikkien aikojen eniten lipunmyyntituloja tuottaneeksi elokuvaksi.

But it’s low budget -kanava on julkaissut Youtubeen videon, jolla nähdään supersankarielokuvan halpaversio. Taltiointi ei kestä kuin puoli minuuttia, mutta se kiteyttää koko elokuvan näppärästi. Marvelin hahmot pomppaavat vedestä yksi kerrallaan. Taltiointi on oiva!

Elokuvassa Thanoksen hyökkäys on jättänyt maailman heikkoon jamaan. Captain Americalla ja muilla eloonjääneillä sankareilla on kuitenkin suunnitelma tuhon korjaamiseksi. Onneksi supersankarit rientävät apuun.