Varas iski Youtube-tähti PewDiePien kotiin – vei vaimon arvoesineet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmanlaajuisesti suosittu ruotsalaistubettaja PewDiePie on vaimoineen joutunut varkauden uhriksi. Varas iski pariskunnan yhteiseen kotiin. PewDiePien vaimon, Marzian mukaan varas vei jopa 90 prosenttia hänen arvoesineistään. Tekijän mukaan päätyi muun muassa koruja ja vuosien varrella kerättyjä luksusesineitä.

– Tiedän tämän olevan materialistista ja minun täytyisi olla onnellinen sen kanssa, mitä minulle jäi jäljelle. En vain voi piilotella järkytystä ja surua jota tunnen menetettyäni yhtäkkiä sen kaiken, Marzia Kjellbert kirjoitti Instagramissa.

Pariskunta meni naimisiin elokuussa. PewDiePie, oikealta nimeltään Felix Kjellberg, on yksi maailman eniten tienaavista Youtube-tähdistä. Hänen vaimonsa Marzia on puolestaan italialainen somevaikuttaja ja vaatesuunnittelija, joka tunnetaan muotiaheisista Youtube-videoistaan.

 

Instagram