H&M aloitti vaatteiden vuokrauspalvelun Ruotsissa

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pikamuodin vaikutus ympäristöön on herättänyt viime aikoina runsaasti keskustelua. Nyt suosittu ruotsalainen vaatekauppa on aloittanut palvelun, jossa asiakkaat voivat vuokrata vaatteita ostamisen sijaan.

H&M-vaateketjun vuokrauspalvelu on toistaiseksi kokeiluasteella. Se toimii alkuun yhtiön Tukholman Sergelin torilla sijaitsevassa lippulaivaliikkeessä. Vaatteiden vuokraaminen viikoksi maksaa 350 kruunua, eli noin 33 euroa.

Mikäli palvelu osoittautuu menestykseksi, on H&M-yhtiön tarkoitus laajentaa sitä maailmanlaajuiseksi. Vaatteiden vuokrauspalvelun ovat aloittaneet myös muun muassa Urban Outfitters ja Banana Republic -vaateketjut. Kummankin yhtiön tapauksessa se on osoittautunut menestykseksi, uutisoi Bloomberg.