Pasha Pozdnyakovan bikinit ratkeamispisteessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo yli puoli miljoonaa seuraajaa.

View this post on Instagram

Not many of you knows that I have struggle with Finnish residence permit after 7 years of living here. 🇫🇮 I feel helpless pitifully. And my biggest dream is to travel around the world. Last 2 years of my life, I can’t travel abroad. Or more correctly I will go somewhere but can’t come back to Finland without documents. So I am kinda feel depressed escpecially seeing models and bloggers taking pics on the luxurious villas/parties all around the world 😺🔫 You know the fact that I can’t travel it’s against Human rights. And no one in Finnish Migration service cares about that. What do you think about this situation ? Have you ever had same experience with injustice? #finland #migration #europe #humanrights #finnishgovernment #suomi #helsinki

A post shared by PASHA | Model (@missparaskeva) on

Tällä kertaa Pozdnyakova nähdään poseeraamassa kesällä ikuistetuissa valokuvissa Rantasalmen Järvisydän-kylpylähotellin maisemissa. Hän on pukeutunut kurveihinsa nähden hyvin niukkaan bikiniasuun, joka yläosa näyttää olevan ratkeamispisteessä Pashan uhkeiden muotojen vuoksi.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.