Rita Ora tihkuu uima-altaalla – haastaa supermallit koska tahansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora vietti viime kesän kiireisesti esiintymislavojen kiertämisen merkeissä, mutta hän ehti kuitenkin siinä sivussa myös lomailemaan etelän lämmössä kreikkalaisessa luksushotellissa. Kreikan Kranidista hän jakoi faneilleen silmänruokaa lomakuvien muodossa.

View this post on Instagram

What 29 looks like 🍿

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Syksyllä hieman tavallista vähemmän parrasvaloissa ollut poptähti voisi aloittaa koska tahansa uran supermallina, sillä hänen vartalonsa on tunnetusti yksi popmaailman upeimpia. Nyt Rita on vahvistanut asian julkaisemalla itsestään mykistävän upeita valokuvia muun muassa uima-altaalta.

View this post on Instagram

Tell em I’m busy. Being an antisocial weirdo. Brb.

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on