Vararikossa oleva Katie Price vaatii ex-miehiltä rahaa – elätti heitä vuosien ajan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen glamourmalli Katie Price on ajautunut vararikkoon, sillä hän ei ole pystynyt lyhentämään suunnitelmien mukaan noin miljoonan euron suuruista velkasummaansa. Hän on pian puilla paljailla, sillä omaisuutta ryhdytään realisoimaan.

Naisen 55 miljoonan euron arvoinen omaisuus on palanut taivaan tuuliin luksuselämän myötä. Nyt Katie Price vaatii entisiä aviomiehiä maksamaan takaisin summat, joita nainen käytti aikanaan heidän elättämiseen. Price oli aiemmin hän, joka toi perheen leivän pöytään.

Price vaatii yhteensä kahta miljoonaa puntaa Peter Andrelta ja Kieran Haylerilta. Viiden lapsen äiti haluaa entisten aviomiesten auttavan häntä konkurssissa, The Sun uutisoi.

Glamourmallin elämä on ollut syöksykierteessä jo pitkään. Hän sai äskettäin kahden vuoden pituisen ajokiellon kieltäydyttyään yhteistyöstä poliisien kanssa onnettomuustilanteen selvittämisessä. Lisäksi hänen terveytensä on reistaillut epäonnistuneiden kauneusleikkausten ja mielenterveyden järkkymisen vuoksi.