Amanda Harkimo herutteli synttärikuvassaan – povi nousi pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut tunnetuksi monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja hän on television lisäksi ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Aktiivinen somettaja nähdään ajoittain myös rohkeissa ja vauhdikkaissa kuvissa eri somepalveluissa.

Syntymäpäiviään juuri viettänyt Amanda Harkimo kiittelee parhaillaan saamistaan onnitteluista kuvalla, jossa hän poseeraa yläviistossa olevaan kameraan. Kuvakulma varmistaa, että Harkimon upeat kurvit pääsevät varmasti oikeuksiinsa parhaalla mahdollisella tavalla.

View this post on Instagram

TT @treffipub #DJ

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Viime kesänä Amanda vietti muutaman päivän vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa kymmenet suomalaiset urheiluautot kiersivät Eurooppaa. Hänet kuvattiin matkalla ainakin Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa. Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa.