Anna Abreun albumi rikkoi platinarajan: ”Pitkän uurastuksen jälkeen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisista hiteistään tunnetun Anna Abreun 15. marraskuuta julkaistu albumi Teipillä tai rakkaudella on rikkonut platinarajan. Albumi nousi heti ensimmäisellä listaviikollaan virallisen albumilistan sijalle kaksi ja sitä on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo yli 20 miljoonaa kertaa.

Uudella levyllä kuuluu vahvasti Abreun portugalilaiset juuret. Kappaleista Yhen elämän juttu ja Amor Amor feat. cledos ovat striimanneet platinaa sekä Sytyn ja Takaisin kotiin kultaa. Abreu on tietenkin onnellinen albumin menestyksestä ja saamastaan palautteesta.

– Oon todella otettu siitä, että pitkän uurastuksen jälkeen mun albumilla on ollut näin hieno vastaanotto ja että mun musiikki on koskettanu sekä vanhoja että uusia faneja. En oo ikinä aikaisemmin saanut näin paljon palautetta. Ihmiset ovat kertoneet samaistuvansa albumin biiseihin ja saavansa niistä lohtua ja voimaa. Se merkkaa mulle ihan älyttömän paljon. Kiitos kaikille, jotka on kuunnellu mun albumia, Anna Abreu iloitsee levynsä menestyksestä.

ABREU tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla. Uusi artistinimi antoi yli kymmenen vuotta uraa tehneelle artistille vapauden aloittaa puhtaalta pöydältä.