Demi Rose esittelee rintavakoaan auliisti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

I’m ready to flood your feed with Thailand pics. You?

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

Thaimaan Khao Lakissa taannoin lomaillut ja sieltä upeita lomakuviaan julkaissut kaunotar on nyt päättänyt esitellä rintavakoaan sosiaalisessa mediassa oikein lähikuvien merkeissä. Kahdessa kuvassa Rose poseeraa lähellä kameraa ja ilman rintaliivejä ja paitaa.

View this post on Instagram

Freckles 💕

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.