Nainen laihdutti 118 kiloa – muistoksi jäi kymmenen kiloa ylimääräistä ihoa

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Oklahoma Cityssä asuva Catherine Shank hakee rahoitusta netissä suurta ihonpoisto-operaatiota varten. Nainen on taistellut vartalonsa hyvinvoinnin puolesta pitkään. Hän onnistui laihduttamaan yhteensä 118 kiloa.

Laihdutuksen jälkeen alkoivat kuitenkin uudet ongelmat. Vaikka ylipainosta johtuneet sairaudet olivat väistyneet, oli Catherinella rusaasti ylimääräistä ihoa kehossaan laihdutuksen jäljiltä. Suuret verisuonet aiheuttivat kuitenkin paljon uusia haasteita ihonpoistoon, joten nainen joutuu taistelemaan edelleen terveytensä vuoksi.

Lähes 200 kiloa painanut Catherine laihdutti ilman vippaskonsteja. Hän joutui kuitenkin perumaan ihonpoistoleikkauksen isojen verisuonten sijainnin vuoksi. Suonet piti hoitaa ensin. Nyt hän kerää rahoitusta varsinaista ihonpoistoleikkausta varten Go Fund Me -sivuston kautta.