Poliisi etsintäkuulutti miehen – tatuoinnista ei voi erehtyä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Ohion poliisi on etsintäkuuluttanut miehen, jonka otsassa on tautoituna suuri kannabislehti. Lehden yläpuolella lukee ”Pot Head”, eli vapaasti suomennettuna pilvipää. Mies ei ilmottautunut poliisille sovitusti.

Seksuaalirikoksista tuomittu 51-vuotias Douglas Perry Christopher ei ole ilmoittautunut viranomaisille sovitusti. Hänen on ollut määrä kertoa sijainnistaan poliiseille kolmen kuukauden välein vankeusrangaistuksensa jälkeen koko loppuelämänsä ajan. Nyt miestä ei ole tavoitettu ja hänet on etsintäkuulutettu.

Christopherin pidätyskuva leviää netissä, koska miehen kasvoissa oleva tatuointi on suorastaan silmiinpistävä. Kuvion lisäksi hänen kulmakarvansa on taiteiltu erikoiseen muotoon. The Smoking Gunin mukaan Christopherin viimeisin osoite on sijainnut Ohiojoen varrella Belpren kaupungissa.

Poliisi