Kerrostaloasunto sytytettiin Mikkelissä – asuntoon murtauduttiin jo aiemmin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerrostaloasunnossa oli tahallaan sytytetty tulipalo viime yönä puolen yön jälkeen Mikkelin Pellosniemellä Kallioharjuntie 2:ssa. Asuntoon oli murtauduttu vuorokautta aiemmin. Poliisi etsii tekijöitä ja pyytää silminnäkijähavaintoja. Asuntoon oli murtauduttu tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Seuraavana yönä puolen yön jälkeen asunnossa oli sytytetty tulipalo, jonka seurauksena asunto sekä porraskäytävä kärsivät palo- ja savuvahinkoja. Tulipalon seurauksena talon noin parikymmentä asukasta evakuoitiin ja heille järjestettiin väliaikainen yöpymispaikka. Osa asukkaista oli hengittänyt palokaasuja, mutta muita vammoja tulipalosta ei aiheutunut.

Tulipalon kohteena olleen asunnon haltija ei ollut asunnossaan tulipalon aikaan. Polisi tutkii asiaa tuhotyönä. Mahdollisia silminnäkijähavaintoja tiistain ja keskiviikon välisenä aikana tapahtuneeseen asuntomurtoon sekä seuraavana yönä tapahtuneeseen tulipaloon liittyen voi ilmoittaa joko puhelimitse 0295415232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.