Poika pahoinpiteli koulukiusaajansa – ylpeän äidin päivityksestä somehitti: ”Ongelma ratkaistu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koulukiusaaminen on erittäin vaarallista ja johtaa vuosittain lukemattomiin kuolemantapauksiin, kun kiusatut tekevät itsemurhia. Vakavuudesta huolimatta niin Suomessa kuin muualla maailmassa kiusaamista ei ole saatu karsittua tarpeeksi. Nyt Yhdyvalloissa vuosien ajan kiusattu Drew Davis sai tarpeekseen häntä vainoavasta kiusaajasta ja koulun toimettomuudesta asiassa.

Five days of OSS for beating up the kid that has been tormenting and bullying him since middle school.I know as a…

Publiée par Allison Arnall Davis sur Lundi 2 décembre 2019

Drew Davis päätti tehdä asialle itse jotain konkreettista. Hän pahoinpiteli kiusaajansa, minkä johdosta hänet erotettiin koulusta määräajaksi. Tapauksesta on noussut somehitti, kun Missourin osavaltiossa asuvan perheen äiti Allison Davis julkaisi verkossa päivityksen, jossa hän kertoi olevansa ainoastaan ylpeä pojastaan.

– Viiden päivän rangaistus vuosien ajan kiusanneen pojan hakkaamisesta. Vanhempana minun pitäisi olla suuttunut hänen väkivallastaan, mutta en ole. En yhtään. Koulu on pettänyt Drewn vuosien ajan. Tämä poika on jatkuvasti kiusannut, eikä koulu ole tehnyt asialle mitään. Kiusaaja seurasi poikaa koulun käytävillä, haukkui häntä ja kuvasi kaiken videolle, mutta koulu ei tehnyt mitään. Muut lapset kertoivat kiusaamisesta opettajille, mutta koulu ei tehnyt mitään. Kiusaaja on lähettänyt kiusaamisviestejä somessa, ääniviesteinä ja tekstiviesteinä, mutta koulu ei tehnyt mitään, äiti kirjoittaa.

Äidin mukaan koulu ei ole puuttunut vuosia jatkuneeseen kiusaamiseen mitenkään, vaikka asiasta on kerrottu koulun henkilöstölle useita kertoja niin muiden lasten kuin kiusatun ja tämän perheen toimesta. Lopulta Drew ei enää kertonut kiusaamisesta aikuisille, koska asiaan ei reagoitu. Lopulta Drew teki oikean ratkaisun ja päätti maksaa kiusaajalle takaisin korkojen kera.

– Kun kiusaaja haukkui bussissa Drewn isää ja uhkaili tämän 11-vuotiasta veljeä päätti Drew tehdä asialle jotain, koska aikuiset eivät olleet tehneet mitään. Kolme nyrkiniskua ja kiusaaja huusi kuin pikkuvauva. Kiusaajan kätyrit sulkivat suunsa ja tänä aamuna he eivät edes katsoneet poikani suuntaan. Ongelma ratkaistu, ylpeä perheenäiti kirjoittaa.