Poikaystävä tyttöilee – parilla erikoinen harrastus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taiteilijapariskunta Nastia ja Benjamin haluavat kertoa tarinansa koko maailmalle esimerkkinä rakkaudesta ja sen kestävyydestä. Benjamin pukeutuu mielellään naiseksi. Tyttöilystä on tullut parin yhteinen juttu.

Nastia ja Benjamin ovat parhaat kaverukset, rakastavaiset ja unioni, jossa saa olla täysin oma itsensä. Valitettavasti kaikki pariskunnan lähipiiristä ei ymmärrä ristiinpukeutumista. Nastia on miehensä tyttöilystä innoissaan, vaikka osa hänen perheestäänkin tuomitsee naiseksi pukeutumisen. Myös hän muuttaa persoonaansa rohkeampaan suuntaan roolileikin avulla.

Videolla nähdään, kun pariskunta lähtee ensimmäisen kerran julkiselle paikalle treffeille siten, että he molemmat ovat naisia. He ovat aiemmin käyneet seksuaalivähemmistöille tarkoitetuissa ravintoloissa. Kolme vuotaa seurustellut pari on vahvempi kuin koskaan aiemmin, joten he eivät välitä muiden mielipiteistä. Ainoastaan rakkaus on se, mikä ratkaisee.

View this post on Instagram

You couldn’t handle us 👯‍♀️

A post shared by Benjamin Altmejd (@altmejd) on