Kim Kardashian raivostui realitysarjansa työnjaosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kymmenen vuotta Kadashianien elämää seurannut realityohjelma on esitellyt runsaasti perheeseen liittyvää draamaa. Perheen vanhin sisko, Kourtney Kardashian, on tehnyt viime vuosina elämästään yksityisempää. Tämä on saanut Kim Kardashianin raivon partaalle.

– Kourteny pysyy poissa yhä enemmän kameroiden edestä. Hän ei puhu seurustelusuhteistaan, mutta näette lehtien palstoilta hänet miehen kanssa. En voi mainita miehen nimeä realitysarjassa, koska Kourtney ei halua sitä, Kim raivoaa kameroiden edessä.

Hän valittaa, että Kourtney ei kerro yksityiselämästään edes sisaruksilleen. Realityohjelma on perheen työpaikka, jossa tehtävänä on välittää aito ja rehellinen kuva heidän elämästään katsojille. Kim napauttaa, että hänen ja Khloen on tehtävä entistäkin enemmän töitä sarjan eteen, koska Kourtney ei kerro elämästään mitään kameroille.

– Jos emme päästä kameroita elämäämme, niin mistä sarjassa olisi kyse?, Kim ällistelee, vaikka tukeekin sisarensa unelmia ja tavoitteita elämässä.

Kourtney Kardashian on puolestaan sanonut, että haluaa keskittyä enemmän äitinä olemiseen. Hän on sanonut, että aikoo olla osa tuotantoa. Nainen vihjaili toukokuussa, että saattaisi jopa muuttaa kokonaan toiseen maahan. Hän on pohdiskellut muun muassa Sveitsiä potentiaalisena vaihtoehtona.