Lisätietoja räppäri Juice WRLDin kuolemasta – kohtaus iski täysin yllättäen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-maailma menetti viikonloppuna taas yhden nuorista tähdistään, kun 21-vuotias räppäri Juice WRLD kuoli lentokentällä Yhdysvaltojen Chicagossa. Viime viikolla syntymäpäivänsä viettänyt artisti kuoli Midwayn lentokentällä, jossa hän sai kohtalokkaaksi osoittautuneen sairauskohtauksen.

Suru-uutisesta ensimmäisenä uutisoinut TMZ kertoo, että sen saamien tietojen mukaan räppäri Juice WRLD oli kävelemällä terminaalissa, kun sairauskohtaus alkoi. Hänen huomattiin vuotavan verta suustaan, kun ensihoitajat saapuivat paikalle.

Räppäri oli vielä tajuissaan, kun häntä lähdettiin siirtämään paikalta sairaalaan ensihoitajien toimesta. Sairaalassa Juice WRLD kuitenkin julistettiin kuolleeksi. Viime kesänä Tampereella Blockfesteillä esiintyneen ja kovassa nousussa olevan suosikkiartistin kuolinsyystä ei ole vielä tietoa.

Juice WRLD nousi tähdeksi Lucid Dreams -singlellään, joka nousi upeasti Yhdysvaltojen Billboard-singlelistan toiselle sijalle. Sittemmin hänen useita muitakin kappaleita on noussut listoille ja Goodbye & Good Riddance -albumi oli sekin kansainvälinen menestys. Viime kesänä Juice WRLD esiintyi Tampereella Blockfest-festivaaleilla.