Stallone paljasti: Rocky-elokuvan kilpikonnat ovat yhä hänen lemmikkejään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet näyttelijä Sylvester Stallonen fanit muistavat yhä kuinka Rocky-elokuvassa nähtiin kaksi pientä kilpikonnaa, jotka elokuvan päähahmo esitteli elokuvassa nimillä Cuff ja Link. Taannoin Stallonen paljasti, että kilpikonnat olivat oikeita ja että ne olivat hänen omia lemmikkejään – ja ovat sitä edelleen.

Stallone julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa nyt vuosikymmeniä myöhemmin kahden täysikokoiseksi kasvaneen kilpikonnansa kanssa. Rocky-tähden mukaan Cuff ja Link ovat nykyisin jo 44-vuotiaita, eli eivät enää mitään kovin pieniä. Stallonen kilpikonnat eivät lukeudu maailman tunnetuimpiin elokuvaeläimiin, mutta silti ne ovat aikoinaan päätyneet vähintään kymmenien miljoonien katsojien nähtäviin.