Uuden kumppanin kanssa matkalle? Muista nämä kuusi asiaa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Tapailevien pariskuntien kannattaa tehdä ainakin yksi matka yhdessä ennen seurustelun virallistamista. Syynä on se, että reissussa joutuu poistumaan mukavuusalueeltaan ja olemaan puolueettomalla maaperällä. Tällöin ihmisestä saattaa paljastua uusia puolia.

Matkoilla ollessa jokin asia menee varmasti pieleen. Tällöin punnitaan pariskuntien kyky tulla toimeen ja selvittää asia yhdessä. Siksi matkustaminen on iso virstanpylväs suhteessa. Matka voi olla myös upea tilaisuus parisuhteen virallistamiseen ja suhteen parantamiseen. Ennen matkaa suunnittelu on järkevää tehdä yhdessä, jotta molemmilla on samanlaiset odotukset loman suhteen.

Valitkaa molemmille sopiva kohde ja budjetti. Tässä vaiheessa selviää myös joustavuuskyky ja se, pystyykö pari tekemään kompromisseja. Listatkaa toiveita matkakohteeseen liittyen ja sitä, mitä haluaisitte tehdä. Myös matkoilla voi ottaa omaa aikaa esimerkiksi uima-altaalla aurinkoa palvoen, aamulenkillä tai shoppailureissun muodossa. Pääasia on, että lomasta nauttii hyväntuulisesti.