Vuoden 2019 eniten tienanneet muusikot paljastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Talouslehti Forbes on jälleen nimennyt vuoden 2019 eniten rahaa tahkonneet musiikkimaailman nimet. Kärkiviisikossa nähdään niin pop-, hiphop- kuin rocktähtiäkin.

Vuoden 2019 eniten tienannut muusikko on lehden mukaan Taylor Swift. Hän ansaitsi uuden levytyssopimuksen ja kiertueen myötä 185 miljoonaa dollaria, nousten listan kärkeen viimevuotiselta 6. sijalta.

Toiseksi eniten rahaa teki räppäri Kanye West 150 miljoonalla dollarilla. Merkittävä osa tienatuista rahoista on Yeezy-lenkkarimerkin ansiota. Kolmanneksi eniten tienannut muusikko on Ed Sheeran 110 miljoonalla dollarilla.

Neljännellä ja viidennellä sijalla nähdään vanhemman polven konkareita. Neljänneksi eniten tienasi ahkerasti keikkaillu rockyhtye The Eagles ja viidenneksi eniten parhaillaan kolmivuotisella jäähyväiskiertueellaan oleva Elton John.