Kuolleen räppäri Juice WRLDin lentokoneesta valtava huumelöytö ja useita aseita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-maailma menetti viikonloppuna taas yhden nuorista tähdistään, kun 21-vuotias räppäri Juice WRLD kuoli lentokentällä Yhdysvaltojen Chicagossa. Viime viikolla syntymäpäivänsä viettänyt artisti kuoli Midwayn lentokentällä, jossa hän sai kohtalokkaaksi osoittautuneen sairauskohtauksen kävellessään terminaalissa. Hänet todettiin kuolleeksi sairaalassa.

Nyt TMZ-viihdelehti on paljastanut, että viranomaiset tekivät samaan aikaan valtavan huumelöydön artistin käyttämästä lentokoneesta. Viranomaisten tarkastuksessa lentokoneesta löytyi yli 30 kiloa kannabista ja kolme käsiasetta. Tämän hetken tietojen mukaan räppäri olisi ottanut useita pillereitä ennen äkillistä kuolemaansa. Seurueen jäsenet eivät osanneet kertoa mitä pillereitä ne olivat olleet.

Viranomaisille huumelöytö ei tullut varsinaisesti yllätyksenä, sillä he olivat tutkineet räppärin toimia jo viime kuusta lähtien. Viranomaiset iskivät 18. marraskuuta toiseen Juice WRLDin käyttämään lentokoneeseen Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä, kun räppäri oli lähdössä seurueensa kanssa Australian Sydneyyn. Tiedossa ei ole löytyikö tarkastuksessa tuolloin huumeita. FBI ei ole suostunut kommentoimaan tietoja.

Juice WRLD nousi tähdeksi Lucid Dreams -singlellään, joka nousi upeasti Yhdysvaltojen Billboard-singlelistan toiselle sijalle. Sittemmin hänen useita muitakin kappaleita on noussut listoille ja Goodbye & Good Riddance -albumi oli sekin kansainvälinen menestys. Viime kesänä Juice WRLD esiintyi Tampereella.