Tästä on vaikea panna paremmaksi – 12-vuotias soittaa Billie Eilishia ukulelella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nettijulkkikseksi noussut taiwanilainen pikkupoika soittaa ukulelea ammattilaisen tavoin. Feng E. -niminen lapsi pääsi taannoin myös Ellen Degeneresin keskusteluohjelmaan, kun tuotantoryhmä näki hänen videonsa katusoittamisesta.

Lukuisia videoita Youtubeen julkaissut 12-vuotias Feng E. on soittanut ukulelea seitsemän vuotta. Hän on varioinut lelumaisella äänensävyllä varustetun soittimensa coveroimaan useita tunnettuja kappaleita. Nyt käsittelyyn pääsee listahitti Bad Guy artistilta Billie Eilish.

Joulukuun alussa nettiin ladattua videota on katsottu yli puoli miljoonaa kertaa yhden viikon aikana. Ihmiset uskovat, että pojasta kasvaa rautainen muusikkialan ammattilainen. Harrastus lähti liikkeelle sorminäppäryyden parantamisesta.