Loppuvuoden juhlien kenkätrendi – värinä kirkkaan punainen!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Joulunaika antaa luvan asuilla leikittelyyn, vaikkakin tyyli kannattaa pitää eleganttina ja juhlavana. Esimerkkinä kokonaan musta asu, jota säväyttää punainen kenkäpari. Miehillä voi olla spittarit ja naisilla nilkkurit.

Nyt on pääasia, että kengät vangitsevat katseen kirkkaan punaisella värillään. Kaikki kenkätyypit ovat sallittuja, mikäli ne sopivat juhlaan. Punaista kannattaa suosia myös muissa asusteissa, jotta tyyli on yhtenäinen. Keräsimme alle ideoita punaisista kengistä.

View this post on Instagram

La fierezza si inchina volentieri davanti alla superiorità, la virtù, il merito e l’autorità, ma rifiuta il suo omaggio alla forza, l’ipocrisia, l’apparenza e l’usurpazione di ogni genere. #beproud #henrifredericamiel . . #mercoledi #smile #love #happy #instagood #photooftheday #beautiful #picoftheday #fashion #photography #style #beauty #outfit #outfitoftheday #ootd #speedometer_official #tachimetroufficiale #federicabertoni #blondemodel #model #tvpresenter #presentatricetv #bewoman #specialenergy #theblondbrain 🖤 #totallook @moimimiofficial @studiolaghetto #redshoes @albanoshoes #watch @speedometer_official Ph. @torreflavio Mua @ninas_makeup.fashion Loc. Gianfi' s Loft

A post shared by #theblondbrain (@federica.bertoni) on