Melissa Lori alastomana – vain muutama valokuva peittonaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyisen bikinimalli Claudia Romanin ystävänä tunnetuksi tullut Melissa Lori ei ole vielä suomalaisille varmastikaan kovin läheinen tuttavuus. Hän julkaisee usein sosiaalisessa mediassa niin rohkeita valokuvia, että ne ainakin hipovat verkkopalvelujen sääntöjä.

Tällä kertaa Melissa Lori nähdään taidekuvassa, jossa hän makoilee selällään täysin alastomana. Hänen vartalonsa intiimien paikkojen peittona nähdään ainoastaan muutama polaroid-valokuva. Miamin Art Basel -taidetapahtuman yhteydessä ikuistettu valokuva liittyy juuri kyseiseen tapahtumaan.

Monissa kuvissaan Melissa Lori on viime aikoina nähty täysin tai ainakin osittain nakuna, mutta ainakin vielä hän saa julkaista somepalvelujen rajoja toistuvasti koettelevia kuviaan suosituissa somepalveluissa. Hän on koetellut somepalvelujen sääntöjen ja soveliaisuuden rajoja jo vuosien ajan ja siten saanut kerättyä itselleen suuren yli puolen miljoonan seuraajajoukon sosiaalisessa mediassa.