Amanda Bynes karkasi hoitolaitoksesta – vanhemmat epäilevät huumeiden käyttöä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Amanda Bynes tarvitsee jatkuvaa hoitoa ja tarkkailua. Nyt nainen on karannut päihdeongelmaisille tarkoitetusta asumisyksiköstään ja jättänyt koulun kesken. Kukaan ei tiedä, missä 33-vuotias nainen on.

Oikeus on määrännyt Amanda Bynesin säännölliseen seurantaan, mutta hän ei ole ilmottautunut lainvalvojille tai tehnyt hänelle määrättyjä huumetestejä. Näyttelijän vanhemmat ovat huolissaan Amanda Bynesin tilanteesta ja hakeva kiireellisenä apua tuomarilta.

He anovat naisen pakkohoitoa, koska Amanda on kieltäytynyt palaamasta vapaaehtoisesti takaisin hoitoyksikköönsä. Amanda Bynes valmistui aiemmin tänä vuonna muoti-instituutista ja nainen jatkoi alaan liittyviä opintoja. Hän ei ole osallistunut tunneille viikkoon.

Perhe pelkää, että joku käyttää Amanda Bynesiä hyväksi, kun hän ei ole valvovan silmän alla. Entisellä lapsitähdellä on oikeus omaisuuteensa, joka on useiden miljoonien eurojen arvoinen. Vanhemmat myös pelkäävät, että Amanda Bynes käyttää jälleen huumeita, The Blast uutisoi.

View this post on Instagram

Geisha girl vibes 💌

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on