Donald Trumpin virkarikossyytteet aiheuttivat perheriidan – poliisi puuttui tilanteeseen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen maan hallitus on eräänlaisessa kriisissä, koska presidentti Donald Trumpia syytetään virkarikoksista. Tämä kiristää kahtiajakautuneen maan ilmapiiriä entisestään. Poliisi on joutunut selvittämään muun muassa floridalaisen pariskunnan perheriitaa.

Kuusikymppisten floridalaisten välille oli tullut sanomista liittyen presidentti Donald Trumpin virkarikossyytteisiin. Villa Del Solin asuntovaunualueella asusteleva pariskunta oli ensin kinastellut politiikasta sanallisesti. The Smoking Gun kertoo 62-vuotiaan Ernest Fordin menneen asuntovaunun makuutilaan ja jatkanut sieltä käsin huutelua.

Kun hänen tyttöystävänsä oli mennyt miehen luokse selvittämään asiaa, oli yli 120-kiloinen Ernest hyökännyt naisen päälle. Nainen sai kahakassa naarmun polveen ja mies joutui vankilaan.