Jonne Aaron keväällä konserttisalikiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu kotimainen laulajatähti Jonne Aaron lähtee ensi keväänä konserttisalikiertueelle. Kiertue alkaa Espoon Sellosalista 22. helmikuuta ja päättyy Turun Logomoon 18. huhtikuuta. Seitsemän salia käsittävällä Ota mut -konserttisalikiertueella kuullaan ensimmäistä kertaa Jonnen tulkintoja hänen muille artisteille tekemistään menestyskappaleista.

Jonna Aaronin kynästä ovat syntyneet kappaleet kuten Jos menet pois (Suvi Teräsniska), Elän itselleni (Popeda), Viimeiseen korttiin (Topi Sorsakoski), Tunnit (Yö), Surun aika (Olli Lindholm), Pari kaunista sanaa (Katri Ylander), Elämä on lahja (Anne Mattila), Matka tuntemattomaan (Costello), Nukkuva sydän (Muska) ja Juodaan ja painitaan (Frederik) sekä käännösbiisi Elossa taas (Katri Helena / Negative).

Näiden lisäksi ohjelmisto koostuu Jonnen omasta tuotannosta. Konserttisalimiljöössä osin uusin sovituksin kuultavat Yksin, Tiikerin raidat, Rooma, Vihan sokaisema, Ihanaa elämää, Taivas itkee hiljaa, Kun jätät minua, Kirosanoja ja kiertueen nimikappale Ota mut ovat osa laajamittaista konsertin ohjelmasisältöä. Luvassa on myös kiinnostavia tarinoita uralta ja biisien takaa.

– Tartun ensimmäistä kertaa muille artisteille tekemiini biiseihin. Tuntuu uudelta ja inspiroivalta seikkailulta. Mukana on toki myös kappaleita omasta tuotannostani. On hienoa päästä pitkästä aikaa konserttisaleihin. Niissä on aina ollut hieno tunnelma sekä akustiikka mitä parhain, Jonne Aaron kommentoi.

Ota mut -konserttisalikiertue:

22.2.2020 Espoo, Sellosali

6.3.2020 Pori, Promenadi Sali

7.3.2020 Tampere, Tampere-talo

27.3.2020 Hyvinkää, Hyvinkääsali

3.4.2020 Rauma, Rauma-Sali

17.4.2020 Cruselli, Uusikaupunki

18.4.2020 Turku, Logomo